מצרכים
חצי ק"ג בשר צוואר טחון
1 בצל מגורד וסחוט
2 שיני שום קצוצות
כפית מלח
כף רוטב צ'ילי מתוק
חופן פטרוזיליה קצוץ
2 פרוסות חלה,לחם סחוטות ומפוררות,אפשר להמיר ב-3 כפות פרורי לחם
2 ביצים
עגבניה מגוררת בפומפיה
לערבב את כל המרכיבים יחד
הכנת הכרוב
לפחות יומיים לפני ההכנה לעקור מתוך הכרוב את הגזע,פעולה זאת תאפשר הפרדת העלים
מקפיאים את הכרוב ליומיים{הקפאה תרכך את הכרוב כמו בישול}מספר שעות לפני ההכנה להפשיר את הכרוב
לאחר שהכרוב הופשר קל מאוד לפרק את הכרוב לעלים,מכל העלים מסירים בסכין את הגעול המעובה בלי לפגוע בעלה.
לוקחים עלה שמים בקצהו כף גדושה של המילוי,מקפליםאת השוליים מהצדדים למרכז ומגלגלים כמו אגרול.
לרוטב
מטגנים בצל מוסיפים את שאריות הכרוב,מניחים את הכרוב הממולא כאשר הסגירה כלפי מטה.מדללים 2 כוסות מים
2 כפות רסק עגבניות כפית מלח ,כף סוכר,פלפל חריף לפי הטעם.מערבבים היטב ,שופכים על הכרוב,מבשלים על אש קטנה שעה.
פנינה מילוא - מאמנת לחיים מלאים בוגרת Coaching Academy באימון בסיסי ומתקדם. בוגרת גומא באימון קבוצתי. בעלת תואר שני בעבודה סוציאלית ועוסקת שנים רבות בהנחייה ובייעוץ, מאמינה ביכולתם של אנשים לשנות ולהביא לפריצת דרך בחייהם. אין מקום שהוא רחוק מדי. אין זמן שהוא מאוחר מדי. www.lifecoacher.co.il